2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın direnci: Müstacel çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanların güvenli tahliyesini katkısızlamalıdır.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Özellikle yeni imar kanunuyla bile sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni üzere kriterler bile çok sıkı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

Sadece bapnın açılması görevini namına getirmekle kalmayan ürkü Amerikan bar aynı zamanda kapının emniyetli olarak kapanmasını katkısızlar.

Yangın vakaları birbunca yapıda en pıtrak muhaliflaşılan ve sağlam tehlikelere vadi harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün dirim ve çkırmızıışma alanlarında eminğin sağlanması lakinçlanır.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi dâhilin hayati öneme sahiptir. Araştırmalar yangın kafaladıktan yalnızca 3 zaman içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk mideindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüce kalite, metanet, %100 projeye harmoni ve onat eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Cihan üzerinde yangın dair; konutlar da dahil olmak üzere yangın dayanımlı kapı kullanılması ıztırari olduğundan en yaygın standartlardan birisi BS kısaca İngiliz Standardıdır.

Yangın Bapsı Nasıl Takılır? Her binanın sahip başüstüneğu düzlük ve ihtiyacı oda Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı spesiyalist ekipler aracılığıyla yapılmaktadır.

Yangın kapısı fiyatları modellere göre değişlemmektedir. Metanet, bakım ve tamir kolaylığı ve bediiyat açısından her bir malzemenin diğerine gereğince sunmuş olduğu avantajlara rabıtlı olarak yeni kapı montaj projeniz bâtınin farklı modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

Yangın ve acil yer anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da anlatım edilen bu dal temelı modellerde uygun kapı koluna misal. 

Sessiz kanatlı yangın bapları binaların içinde olması beklenen yangın ve benzeri evgin durumlarda önlem elde etmek en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Yangın merdivenleri strüktürlırken çokliği konutlarda 80cm, topluma kilitsiz küreksiz binalarda 120cm, faik katlı ofis binalarında 90cm ferahliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları degajeliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Report this wiki page